Youganic
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

VÅRE VERDIER

VÅRE VERDIER - VIT HVA DU SPISER

 

» Økologisk

YOUGANIC sitt konsept er å tilby en helhetlig tilgang til økologiske produkter og matvarer, derfor var det helt essensielt for oss å bli godkjent og sertifisert hos Norges Debio. Debio er garantisten i Norge for at varer som er merket med deres godkjenningsmerke, faktisk er produsert på en økologisk og bærekraftig måte. Debio har merket mat og utviklet økologisk drift i Norge i over 30 år. Deres godkjenningsmerke er et kvalitetskjennetegn at varen er en sertifisert økologisk vare. Debio tilbyr også veiledning i hvordan våre matvalg gjør en faktisk forskjell.  Å være sertifisert av Debio gir deg som kunde en forsikring og trygghet at det du handler her – faktisk er økologisk. Vi bryr vi oss i YOUGANIC – akkurat som Debio også bryr seg. Vi bryr oss om jorda, dyra og maten vi spiser. Vi tilbyr en 100% økologisk standard fordi vi har lyst til å stå sammen med dere om å bry seg.

 

» Naturlig

I YOUGANIC sier vi nei til bearbeidet mat, og et stort nei til GM (genmodifisert) mat. Vårt hovedfokus er på økologiske produkter, men vi selger også ikke-økologiske varer som kosmetikk. For hudpleie og kroppspleie produktene våre har fokuset vært på at det ikke skal være tilsatte kunstige stoffer, konserveringsmidler, tilsatte farger, smaker eller noe annet som spriker fra det naturlige. Likeledes gjelder det for matvarer fylt med hydrogenert fett, palmeolje og GM. Disse finnes heller ikke i vårt sortiment.

 

YOUGANIC startet med en lidenskap for bærekraftig økologi, og vi ønsker alltid å øke andelen av økologiske produkter på markedet. Enten det er i form av å hjelpe småleverandører gjennom prosessen med økologisk sertifisering, eller å bidra til å utvikle økologiske nisjeprodukter. Vi ønsker, og vår visjon er, å utgjøre en forskjell ved å fremme økologiske alternativer.

 

» Bærekraftig

”Det er måten du gjør det, ikke nødvendigvis akkurat hva du gjør”. Som bedrift er det ikke bare hva vi gjør som teller, eller som forhandler er det ikke bare om hvilke produkter vi selger, men hvordan man driver virksomheten, mener vi er like viktig. En hjørnestein i YOUGANIC har vært fra dag 1 å drive virksomheten på en rettferdig, ærlig og ansvarsfull måte, med respekt for våre kunder og leverandører. Andre hjørnesteiner hos oss er dette med hva vi som enkeltmenneske kan bidra med i daglige rutiner for å gjøre verden til et bedre sted for alle. Vi mener at mat og daglige forbruksprodukter er et naturlig sted å starte for å bidra til et bedre miljø, for dyrene og menneskene.

 

Det er ikke alltid like enkelt å velge en ”grønn” livstil. Samtidig ønsker man ofte å være grønn i flere ledd, men vet ikke hvor man skal starte eller hvordan man skal gjøre det. Vi har derfor sammensatt ulike startpakker for å gi kunden en helhet på en enkel måte. Se mer i fanen YG LEVERT.

 

YOUGANIC ønsker å være grønn i alle ledd, og bruker blant annet kun fullt resirkulert papir i våre leveranser.
 

» Vår standard

I dag blir utrolig store mengder mat bearbeidet, sprøytet med plantevernmidler og fløyet halvveis rundt kloden før den når vårt matbord. Blant en økende andel av oss forbrukere har det blitt viktigere enn noen gang å være bevisst på hva vi spiser. I tillegg til å være bevisst på hva vi spiser, ønskes det ofte i dag kjennskap til hvor varen ble produsert, hvem arbeiderne er, hvilke forhold det er på arbeidsplassen og hvordan varene transporteres til våre hjem.

 

Vi i YOUGANIC er opptatt av å gi folk ubehandlet mat og etisk produserte produkter fra kilder som du kan stole på. Du som kunde kan være trygg på at når du handler hos YOUGANIC, er hvert produkt av høy standard og sertifisert ihht. EUs sertifiseringsreglementer, eller Debio i Norge. Vi i YOUGANIC vil at du, som kunde, skal ha et sted å handle som du kan 100% stole på tilbyr kun topp kvalitetsprodukter.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke