Youganic
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

OM OSS

 

Vår historie begynner ikke med et produkt. Det begynner med en visjon om en forpliktelse til å velge riktig for oss, for dyrene og jorden vi lever på. En visjon om en bærekraftig utvikling og kunne nyte rene og naturlige produkter. En visjon om forbruket vårt blir vil gi null utslipp, og forårsake minimal skade på miljøet. Et lavutslippsamfunn hvor vi bidrar til globale klimagasskutt - hvor vi bidrar som enkeltindivider, men også som et samfunn. En visjon om et bærekraftig forbruk uten hverdagslige inntak av kjemikalier i alle mulige ledd og former. Hos YOUGANIC ligger en genuin interesse i bunn, og som ikke er villig til å inngå noe kompromiss, hvor natur & miljø, og helse & skjønnhet, går på bekostning av klodens helsetilstand.

YOUGANIC ble startet av en dame og hennes søken om å lage et brand med fokus på økt sunnhet for enkeltmenneske, der man samtidig kan ansvarligholdes for et bærekraftig miljø og for et fornuftig dyrehold. Videre YOUGANIC  lavutslippsamfunnet samtidig som vi bidrar til globale klimagasskutt.

 

YOUGANIC selger kun sertifiserte økologiske produkter, og håper å kunne inspirere deg til å gjøre en forskjell. YOUGANIC er et konglomerat av økologiske produkter som er fulle av alle de riktige valgene. Vi tilbyr glutenfri, laktose-fri og rå mat, og ellers sunne og riktige alternativer. For den utvendige siden, huden - kroppens største organ, føres de beste, naturlige skjønnhetsmerkevarer og et bredt spekter av høy kvalitet helsekosttilskudd.

 

Grunnleggeren av YOUGANIC, Vivien Helen, sin drøm var å tilby et brand som gjør godt for mennesket, dyret og naturen. Vivien har et høyst ekte engasjement for dyrenes velferd, og hvordan vi ved endring av daglige rutiner, kan motvirke den massive matproduksjonen som er så industrialisert. Et steg i riktig retning er å velge plantabasert kosthold, og økologisk produsert mat. Vivien har jobbet som petroleumsingeniør offshore, men fremmer i dag helsebringende mat og dyrevelferd i landbruk. Hun har gjennom Youganic oppdaget et eventyr av mat og grønne, tillitsverdige forbruksvarer.

 

Hva vi tror

Vår enkle sannhet er at mat skal være naturlig og sunn. Vi tror på etisk og bærekraftig jorddrift og legger stor vekt på opprinnelsen av alle våre produkter.

Vi tror at flere og flere mennesker blir mer bevisst på valg av mat og forbruksvarer. Vi sier nei til kunstige tilsetningsstoffer, hydrogenert fett, svært bearbeidet mat, og selvfølgelig GM (gen modifisert) mat. Hos YOUGANIC finner du næringsrik, økologisk mat. Du finner et bredt sortiment av naturlig helsekost som passer for flere spesialiteter. Vi er også opptatt av hva vi påfører og påsmører kroppen, og tilbyr kun 100% naturlige hud & kroppslige produkter, samt huslige produkter, uten unødvendige kjemikalier, for å fremme din helse.

 

Hva får du

Det er viktig for oss i YOUGANIC å opplyse deg som kunde hvilke fordeler og garantier vi tilbyr:

 • Kun sertifiserte økologiske produkter som selges fra anerkjente og ansvarligholdte leverandører.
 • Ved å velge økologisk mat bidrar du til en rikere natur, renere jordsmonn og renere grunnvann.
 • Økologisk mat sies å ha bedre og renere smak, og inneholder flere næringsstoffer.
 • Økologisk produsert mat krever mindre vann per kg produsert mat.
 • Ved å handle økologisk bidrar du til mindre forurensing av vassdrag og grunnvann da sprøytemidler og kunstgjødsel ikke blir brukt.
 • Hos oss kan du være trygg på at ingen produkter er genmodifisert.
 • Ingen av produktene vi selger er testet på dyr.
 • Hos oss får du en sikker handel, og rask levering.
 • Miljøet omhandler oss alle – la oss ta vare på det sammen. Det er en fordel det!
   

Vi håper at du finner inspirasjon, spenning og god inspirasjon fra produktene du handler hos oss.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke